Embra Design
OM OSS

Om Embra Design


Vi tror att god kvalité och miljömedvetenhet går hand i hand, därför skapas alla våra klänningar på plats i ateljén i Göteborg. Allt från design och mönsterkonstruktion till sömnad och ändring utförs av kunnig skräddare utifrån dina önskemål.


Man ska alltid ta med i beräkning att den klänning man väljer ska passa till tillfället och att modellen smickrar och framhäver allt det rätta, men den mest gyllene regeln för vad du ska gå på så är det att du får rätt känsla. Vi hjälper dig att hitta en modell som får dig att känna dig både bekväm & vacker.Vi och miljön


Något som ligger oss varmt om hjärtat är att ha så liten miljöpåverkan som möjligt, vilket vi styr genom färre och större leveranser, kommunikation med leverantörer om deras miljöansvar och genom att själva återvinna eller återanvända allt som blir över i ateljén. Tyg skänks för återbruk eller återvinning & allt övrigt sorteras.

Givetvis sköter godkända producenter all infärgning av tyger för att kunna ta hand om alla bifallsprodukter så att de inte släpps ut i naturen.

Val av material


Vilket material du väljer för ditt plagg avgör vilken typ av fall och känsla det får. Här finns allt ifrån siden och bomull till polyester, samt vackra spetsar i olika färger och mönster, med eller utan pärlbrodyr.


Samarbeten


Våra exklusiva accessoarer för håret görs av Design by LA, en lokal designer som hjälper dig att skapa den perfekta detaljen till din klänning.

Personalen visar upp brudklänningar i butiken.