KontaktVälkommen att kontakta oss!


Skicka ett meddelande med din fråga


 
 
 
 
 

Telefon 0793- 37 06 37

Ibland kan det vara svårt att nå oss via telefon, då vi kan ha ett besök. Tala gärna in ett meddelande eller hör av dig via mail eller sms så återkommer vi snarast dagtid.

Vanliga frågor

 

 

För att kunna erbjuda bästa service tar vi endast emot bokade besök! Ring eller skriv så bokar vi en tid som passar dig.

Då vi vill kunna ha full fokus på din provning och kunna nyttja ditt besök till max ber vi dig att om möjligt lämna barnen med barnvakt hemma, om det inte är möjligt är de givetvis välkomna under uppsikt i butiken.

Behöver jag boka tid för att komma och titta på klänningar?


Ja. Då du kommer till Embra Design behöver du ha bokat en tid för provning eller design, då du ska få hjälp att hitta den design i det material som passar just dig. Vi avsätter 1 timme för provning och design, då det ofta tar den tiden att hitta rätt modell för just dig.Kan jag få hjälp att designa min egen klänning?


Självklart, tillsammans kan vi designa utefter dina önskemål hur din drömklänning ska se ut och passa. Därefter bokar vi tid för upp till 3 provningar då vi finjusterar din klänning för att få den perfekta passformen, Läs mer under Egen Design.


Jag vill ha matchande tärnklänningar på mitt bröllop, finns det här?


Vi har ett antal (och antalet växer ihop med butiken) bal- och festklänningar i färdiga modeller att välja mellan, men du kan väldigt gärna få hjälp med att designa en snygg modell till dina brudtärnor, en som passar fint på dina tärnor och ihop med din klänning.

Kan jag hitta en klänning för mig som gäst och/eller som brudens mor?


Embra Design vänder sig till alla kvinnor som söker en elegantare klänning, oavsett ålder och tillfälle du vill använda den till. Vi har några klänningar i butik för att prova men hjälper gärna till att designa en anpassad modell för ditt tillfälle.


Har ni en snygg balklänning för mig?


Varmt välkommen att boka tid för att komma och titta på våra bal- och festklänningar! Vi har olika modeller i butiken och syr hela tiden upp nyheter för att du ska kunna få en exklusiv klänning i vackra material. Både släta, med spets och även stenar och pärlor finns. Om du har några specifika önskemål är du välkommen, då vi gärna hjälper dig att designa en klänning för din bal.

SKRÄDDERI & BUTIK

 

För att kunna erbjuda bästa service tar vi endast emot bokade besök. Skriv eller ring så bokar vi in en tid som passar dig!


Ibland kan det vara svårt att nå oss via telefon, då vi kan ha ett besök. Tala gärna in ett meddelande eller hör av dig via mail eller sms så återkommer vi dagtid.


Email: kontakt@embradesign.se

Telefon: 0793-37 06 37

LÄS MER


Om du är nyfiken på företaget finns det mer information om hur det växer, både här på hemsidan samt på Facebook.

Inspirationsbilder hittar du även på Instagram.

Följ oss

 

Få inspiration på vår Instagram & Facebook  

& glöm inte att tagga dina vackra bilder från både fest och bröllop. #embradesign

© Copyright Embra Design. All Rights Reserved.