FRÅGOR

Vanliga frågor & svar

Jag vill prova klänningar och accessoarer, har ni dropin eller ska jag boka ett besök?


För att kunna erbjuda bästa service & minska smittrisken av Covid-19 tar vi endast  emot bokade besök.

Använd vårt kontaktformulär eller maila oss på kontakt@embradesign.se så bokar vi en tid som passar dig.
Vi avsätter en timme då vi har brudprovning, då det ofta tar den tiden att hitta rätt modell för just dig.


Vi kommer framöver att ha dropin-tider vissa dagar, då gäller som alltid max 2 kunder i butiken samtidigt. Dessa dagar annonseras på vår Instagramsida Embradesign, varmt välkommen att ringa eller skriva till oss för att få veta närmaste veckans dropin!Hur går mitt besök i butiken på Falkgatan 11 till?


När du kommer till oss får du kika igenom och prova de klänningar du vill. Väljer du att designa en klänning ber vi dig att prova modeller för att tillsammans kunna skapa en brudklänning eller festklänning utefter dina önskemål. Vi tittar också på material och tar mått för att kunna starta design och sömnad av din drömklänning.

Vi avsätter en timme för provning och design av din klänning, då det är viktigt att du hinner landa i ditt beslut.Kan jag ta med barn till provningen?


Då vi vill kunna ha full fokus på din provning och kunna nyttja ditt besök till max ber vi dig att om möjligt lämna barnen med barnvakt hemma. Om det inte är möjligt är de givetvis varmt välkomna under uppsikt i butiken.Hur förebyggs smittrisk av Covid-19 i butiken?


Vid alla tillfällen har vi en maxgräns på 2 besökare åt gången enligt gällande riktlinjer. Vi håller avstånd och erbjuder handsprit.

Vi rekommenderar att du besöker butiken ensam, du som kan.

Skyltfönstret är stort och fungerar utmärkt om du ändå vill ha smakråd. Ditt sällskap kan följa provningen från utsidan!