Om Oss

OM OSSEmbra Design flyttar från Brämaregatan

och kommer snart flytta in i en ny, underbar lokal!

Vi väntar & längtar! 

Historia

Embra Design startade 2018 efter flera års tidigare arbete med blivande brudar. Efter att ha träffat och pratat med brudarna om deras förväntningar och förhoppningar inför deras bröllop var det tydligt hur viktig dagen är för dem, och att få vara delaktig och att hjälpa till att förgylla en av de viktigaste dagarna i en annan människas liv är anledningen till att Embra Design startade.Material

Olika klänningar kräver olika material, därför har vi inte många tyger på lager utan letar ständigt

efter nya exklusiva tyger. För att kunna skrädda den perfekta klänningen måste materialets

utseende, komfort och funktion tas i beaktning när du väljer, därför har vi kontakt med flera olika

leverantörer. 


Vi rekommenderar alltid en brudklänning eller aftonklänning i det exklusiva materialet siden, då det har det vackraste fallet. Ofta är det lite skimrande blankt, men går att få i många olika vävningar och tvättar (som ger olika känsla när man tar på det). 

Det finns också underbara brudtyger i polyester där du kan välja ett mjukare eller stelare tyg beroende på hur du vill ha din design. En lätt chiffong får ett fint fall och passar bra till en mjukare, vidare kjol.

Spetstyg är väldigt vackert speciellt till brudklänningar, men används ofta i olika färger till tärnklänningar och balklänningar. Vi har olika typer av spetsar från stora delar av världen.Miljö

Våran strävan är att ha så lite miljöpåverkan som möjligt, något som ligger varmt om hjärtat. 
Överblivet material skänks eller återvinns för att kunna bli till nytta för andra, och inredning och utrustning som inte längre behövs kommer i största möjliga mån att gå vidare till en ny ägare. Självklart tänker vi på att källsortera och att inte slänga i onödan, utan använda det som går igen. 

Embra är för närvarande ett mindre företag och kan därmed ha god kontroll på hur allt sköts i butiken, men hur fungerar leveranser och produktion till butiken?

Våra leverantörer samfraktar våra tyger då vi lägger våra ordrar sällan och i en större mängd för att minska miljöpåverkan.

Vi färgar inte tyger i butiken utan lämnar det till experterna som givetvis har en process för hanteringen av kemikalierna under infärgningen, så att dessa inte spolas ner i avloppet.


Det absolut viktigaste du ska leta efter när du söker din klänning: rätt känsla!

Man ska alltid ta med i beräkning att den klänning man väljer ska passa till tillfället och att modellen smickrar och framhäver allt det rätta, men när det gäller den mest gyllene regeln för vad du ska gå på så är det känslan.Vårat mål 

Vi brinner för att hjälpa våra kunder med deras önskemål, och är redo att lyssna på vad just du önskar dig i din design.


Kom in och berätta vad du vill använda din klänning till så hjälps vi åt att få fram rätt klänning för dig. Design och passform går hand i hand och kräver tanke & provning, och vi ser fram emot ett samarbete med dig där du får hjälp att hitta din drömklänning för erat bröllop!

 Vi tror att den skillnaden vi kan bidra med i någons liv,

även om det bara är för en dag,

är det mest värdefulla vi kan göra för någon annan

FÅ VÅRAT NYHETSBREV

 

 

Var först med att se våra nyheter & få veta om nästa event

 
 

Få se vad Embra Design har på gång direkt till din e-post i vårat nyhetsbrev.

Se de nya, vackra klänningarna som inspirerar, få tips inför festen, och ha koll på vad som händer under våren 2019.

SKRÄDDERI & BUTIK

 

För att kunna erbjuda bästa service tar vi endast emot bokade besök. Skriv eller ring så bokar vi in en tid som passar dig!


Ibland kan det vara svårt att nå oss via telefon, då vi kan ha ett besök. Tala gärna in ett meddelande eller hör av dig via mail eller sms så återkommer vi dagtid.


Email: kontakt@embradesign.se

Telefon: 0793-37 06 37

LÄS MER


Om du är nyfiken på företaget finns det mer information om hur det växer, både här på hemsidan samt på Facebook.

Inspirationsbilder hittar du även på Instagram.

Följ oss

 

Få inspiration på vår Instagram & Facebook  

& glöm inte att tagga dina vackra bilder från både fest och bröllop. #embradesign

© Copyright Embra Design. All Rights Reserved.